Crepe
Hello everybody, it's me, Dave, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, Crepe. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.
Crepe is one of the most popular of current trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Crepe is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Crepe, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crepe delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Crepe is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Crepe estimated approx 90 minutos.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Crepe using 6 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.
Os mostramos como preparar la masa para hacer crepes, la más tradicional y sencilla de preparar. A esta masa se le pueden agregar todo tipo de rellenos y complementos, tanto dulces como salados, porque es apta para todo tipo de crepes.
Fuente: http://www.comohacercrepes.com/MasaParaCrepes/MasaParaCrepes.html
Ingredients and spices that need to be Get to make Crepe:
- 150 g harina de repostería
- 250 ml leche
- 15 ml aceite de oliva virgen extra
- 5 g azúcar
- 3 huevos grandes
- 1 pizca Sal,
Steps to make to make Crepe
- Empezaremos tamizando la harina y echándola en el vaso de una batidora.
- Agregaremos también una pizca de sal, el azúcar, los huevos y la leche, y batimos unas varillas, manuales o bien las de la propia batidora
- Una vez estén bien mezclados estos ingredientes, añadiremos la harina y volveremos a batir con las varillas
- Nos debe quedar una mezcla más bien cremosa y sin grumos, que guardaremos en el frigorífico durante una hora por lo menos, con lo que la masa de crepes se volverá un poco más densa.
- Cuando pase ese tiempo vamos a necesitar una crepera, un utensilio especialmente hecho para hacer crepes, o bien una sartén de las normales, aunque mejor si es antiadherente, para que los crepes se hagan bien y no se nos peguen.
También vamos a necesitar un poco de mantequilla para hacer los crepes, sin sal para que no varíen el sabor de nuestra masa. - Sacamos la masa del frigorífico y ponemos a calentar la sartén. Nosotros hemos empleado una mediana, para que los crepes no resulten demasiado grandes. Echaremos una cucharadita de mantequilla y una vez derretida, verteremos en la sartén la masa de crepes suficiente como para cubrir la superficie, con cuidado de no echar demasiada y que nos quede una crepe demasiado gorda.
- Hay que intentar que quede bien hecha por ambas caras, para lo que es suficiente con voltear cuando veamos que toma color por un lado y sacarla cuando esté igual por las dos caras. Al ser una crepe más bien fina, no la hagáis demasiado tiempo porque se os va a quedar muy hecha y pierde esa textura característica y no queda igual de agradable al comer.
- Cuando esté hecha colócala en un plato grande y haz otra, así hasta que termines con toda la masa. Mientras puedes ir preparando los rellenos de los crepes, o tenerlos preparados de antemano o bien buscarte un ayudante que vaya haciéndolo mientras tu preparas los crepes.
- Ya solo queda servirlos, rellenarlos y disfrutar de unas crepes riquísimas.
As your experience and self-confidence grows, you will certainly find that you have more natural control over your diet regimen and adjust your diet regimen to your personal tastes with time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or more ingredients or is a little bit essentially hot, you can make straightforward adjustments to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes on time. When it comes to basic cooking abilities for novices you do not need to discover them yet only if you master some easy food preparation methods.
This isn't a total overview to quick as well as very easy lunch dishes but its good something to chew on. Hopefully this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family without doing way too many square meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this special food Step-by-Step Guide to Make Super Quick Homemade Crepe. Thank you very much for reading. I am confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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