Crepes rellenos de carne
Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Crepes rellenos de carne. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Crepes rellenos de carne is one of the most favored of current trending meals on earth. It is simple, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. Crepes rellenos de carne is something which I have loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Crepes rellenos de carne, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crepes rellenos de carne delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Crepes rellenos de carne is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Crepes rellenos de carne estimated approx 50 min.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Crepes rellenos de carne using 15 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.
Los crepes son muy universales y admiten muchos rellenos. Si quieres preparar crepes salados, puedes rellenarlos con verduras, con carne vacuno o de pollo, gambas, jamón y queso, etc. Si prefieres los crepes dulces, las posibilidades también son infinitas. Puedes acompañarlos con chocolate, con fruta, con dulce de leche, con nata o crema pastelera. Hoy te traigo una receta de crepes rellenos de carne, una delicia. La masa es igual que para el relleno dulce o salado, a mí me gusta este tipo de masa para todos los tipos de crepes.
Ingredients and spices that need to be Take to make Crepes rellenos de carne:
- 500 ml leche
- 160 g harina tamizada
- 2 huevos
- 40 g mantequilla
- 1 (1/2 cuchara) azúcar
- 1/4 cucharadita sal
- 1/2 cucharadita bicarbonato sódico
- 1 cucharadita zumo de limón
- Para el relleno:
- 400 g carne cocida de vacuno
- 2 cebollas
- 2 huevos duros
- Al gusto Sal, pimienta
- 50 g mantequilla
- 2 cucharadas aceite
Instructions to make to make Crepes rellenos de carne
- En un bol mezcla todos los ingredientes que vas a utilizar para la masa. La masa debe estar sin grumos, puedes mezclarlos a mano con las varillas o poner en un vaso de batidora y batir todo. A la hora de mezclar los ingredientes con la batidora es recomendable poner los líquidos primero y después la harina. De lo contrario, si se pone la harina abajo, va a costar más mezclar todo.
- Unta una sartén antiadherente con una cucharadita de mantequilla con la ayuda de un pincel o brocha. Pon a calentar la sartén a fuego medio.
- Vierte un poco de masa en el centro y espárcela bien por toda la sartén. Cuando empiece a cuajarse (30 segundos), dale la vuelta y cocina el crepe brevemente por el otro lado. El primer crepe se desecha porque absorbe grasa y normalmente no queda bien.
- Si tu sartén es muy bueno, puedes enmantecarlo solo en el principio y luego ya no hace falta y hay que utilizar una sartén lo más plana posible. Repite la operación hasta terminar toda la masa. Colócalos en un plato unos sobre otros para que mantengan mejor el calor.
- Para el relleno, trituramos la carne cocida con una cebolla, reservamos.
- La otra cebolla la picamos en trozos pequeños y la salteamos con mantequilla.
- Mezclamos la carne picada con cebolla frita, salpimentamos y con esto rellenamos los crepes. 1 cuchara por crepe. Troceamos huevos duros y agregamos unos trocitos por crepe.
- Rellenamos todos los crepes y los reservamos.
- A la hora de comer, los calentamos con un poco de mantequilla o aceite. Si no las quieres fritas, puedes calentarlas en microondas.
- Sirve con crema agria o yogur griego.
- Si no tienes la picadora para picar la carne cocida, puedes pochar la carne picada cruda, en una sartén, junto con la cebolla y un poco de aceite, agregas sal y pimienta. Yo muchas veces hago así el relleno. Está muy rico también.
As your experience and also confidence expands, you will discover that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet plan to your personal preferences with time. Whether you wish to serve a dish that uses fewer or more active ingredients or is a little essentially spicy, you can make easy changes to achieve this objective. To put it simply, begin making your recipes on time. As for fundamental food preparation abilities for newbies you don't need to learn them but just if you understand some basic cooking strategies.
This isn't a complete guide to fast and also easy lunch dishes however its great food for thought. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family without doing way too many square meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this special food Easiest Way to Prepare Homemade Crepes rellenos de carne. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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