Crepes de patatas rellenos de Atún

Crepes de patatas rellenos de Atún

Hello everybody, it's Brad, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Crepes de patatas rellenos de Atún. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Crepes de patatas rellenos de Atún is one of the most popular of current trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It's easy, it is quick, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Crepes de patatas rellenos de Atún is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Crepes de patatas rellenos de Atún, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crepes de patatas rellenos de Atún delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Crepes de patatas rellenos de Atún is 7 raciones.. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Crepes de patatas rellenos de Atún estimated approx 1.60 minutos..

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Crepes de patatas rellenos de Atún using 11 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Tenía todos los ingredientes para dicha receta muy rica.La cual se pueden cortar en rodajas como para un rico aperitivo , o en cualquier caso y ocasión quedan deliciosos y son un triunfo por el sabor tan rico y la textura de la crepe son algo diferente con lo que vas a sorprender a tu familia.🌿🌿🍳 #meinspire

Ingredients and spices that need to be Take to make Crepes de patatas rellenos de Atún:

  1. 150 gr Atún al natural bien escurrido del agua
  2. 2 Huevos de tamaño mediano cocidos
  3. 3-4 Cucharadas mahonesa o mayonesa
  4. 75 gr Pimiento rojo asado cortados en trocitos
  5. Ingredientes para la masa de los crepes: 2 Huevos medianos
  6. 120 gr Harina
  7. 250 ml Leche
  8. 2 Cdas Aceite
  9. 250 gr Patatas(papas).(peso aprox)
  10. 2 Cucharadas Perejil pimienta, sal
  11. 1 poco Aceite (para untar la sartén)

Steps to make to make Crepes de patatas rellenos de Atún

  1. Mise en place.
  2. En un recipiente amplio ponemos el atún al natural bien escurrido, rallamos los huevos por la parte más grande del rallador y los añadimos también con el pimiento asado cortados en trocitos y la mahonesa, además agregue un resto del mismo relleno (que era un resto de los huevos rellenos, pero sin el pimiento) mezclandose bien y reservamos en la heladera con papel o nylon film hasta que lo vayamos a usar.
  3. Mise en place : De las crepes.
  4. En un recipiente amplio ponemos los huevos y los batimos un poco seguidamente añadimos la leche, el perejil picado (en mi caso lo que me faltaba era esto, por eso le puse ajil), sal y pimienta al gusto, tamizamos la harina directamente en el recipiente y mezclamos hasta que se integren todos los ingredientes, después añadimos el aceite y mezclamos bien, reservamos dicha mezcla para más adelante.
  5. Pelamos las patatas y las rallamos por la parte de agujeros pequeños, una vez ralladas las ponemos en un colador y las escurrimos bien presionandolas con una espátula para que no le quede líquido, seguido la añadimos a la mezcla anterior y removemos bien tapamos el recipiente y dejamos reposar en la heladera por unos 15 minutos aprox. Ponemos a calentar un sartén a fuego medio alto, le ponemos unas gotas de aceite y las repartimos bien por el fondo de la sartén con un pincel.
  6. Vertemos 2 o 3 cucharadas de masa a la sartén y movemos la sartén para que la masa se reparta por todo el fondo, cuando veamos que la crema este cuajada la damos vuelta y cocinamos los crepes por 2 minutos por cada cara hasta que las veamos doraditas.Es importante probar la primera crepes para rectificar los sabores de sal o pimienta. Podemos utilizarlas recién hechas(como en este caso) o dejarlas enfriar cubiertas con papel film y freezar. Rellenamos cada crepes con un poco del relleno.
  7. Enrollamos apretando bien y vamos colocándolos en una bandeja sobre hojas de lechugas, o podemos cortarlos en rodajas y listos para disfrutar de ellos.!!!😋

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly find that you have more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet to your personal tastes in time. Whether you intend to serve a recipe that makes use of fewer or even more active ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make simple changes to accomplish this objective. To put it simply, begin making your dishes in a timely manner. As for fundamental cooking abilities for newbies you don't need to learn them yet only if you grasp some simple food preparation strategies.

This isn't a full guide to fast as well as very easy lunch dishes but its excellent something to chew on. Hopefully this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this special food Steps to Make Speedy Crepes de patatas rellenos de Atún. Thanks so much for reading. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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